-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

School Time!!!

Today is first day anak aku gi Tadika.. Siapa lagi.. My eldest daughter Wafa... Dah besau rupenya anak aku... Semalam masa aku belikan kasut sekolahnya dia siap cakap lagi.."Kakak tak nak gi sekolah. Kalau sampai sekolah kakak nak nangis.." Cuak gak aku takut dia menangis.. Almaklumlah.. dia tu bukan kira tempat.. Kalau nak buat perangai dia buat je...

Tapi pagi tadi kul 6.30pg dia dah bangun.. Aku suruh tidur balik dia dah x nak tidur.. Excited kot.. My hubby siap2kan dia then we all send her to the tadika.. Tgk dia rileks jer.. Then my hubby send me to work and he go back to tadika to check out on my daughter situation... When aku call, my hubby cakap dia ok jer... Cuma terserlah kenakalannya... hehehehe.. dia memang nakal!!!

Hopefully she will learn and happy with her new life... hahahahaha....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie