-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

New Year,New Job, New Hope

Alhamdulillah.. tahun nie rasanya permulaan tahun baru yang memberangsangkan... Bermula dari 15/01/2009.. My hubby tell me that his salary has been revised effective from 2nd January.. Walaupun ciput jer, Alhamdulillah... at least ada gak revision.. Sebab hubby aku baru di'convert'kan dr contract worker to permanent staff.. X confirm lagi plak tu.. Baru 5 months dah dpt revision gaji... Alhamdulillah...
Semalam plak, aku dpt confirmation yg aku dapat kerja baru di bukit jelutong.. Alhamdulillah... So aku akan start kat sana 16/2/2009.. Means next months la.. Gaji different dr sini RM600.. Pastu yang bestnya, benefit dia la.. All medical is claimable including maternity.. (Ada peluang ar aku nak buat anak ramai2.. hehehehe). Yang paling penting is, aku keje 5 days a week. Sekarangkan aku keje 5 1/2 hari seminggu setiap minggu.. So lepas nie, bolehla ku spend masa ngan family cam dulu-dulu...
And today, aku dapat buat sales... Alhamdulillah....

"Terima kasih Ya Allah di atas semua yang Kau berikan padaku... Aku bermohon padaMu semua kebaikan yang tersembunyi dalam semua perkara yang baik yang berlaku padaku dan aku berlindung padaMu atas semua kejahatan dan keburukan yang tersembunyi disemua perkara yang terjadi padaku.. Amin..."

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie