-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Weekend Di PD

Finally.. plan nak ke PD jadik gak.. After work aku ingatkan dioarng semua dah ready.. Rupa2nya belum.. Bertolak dari rumah dah almost 5pm... Sampai PD kul 6 ptg...Firstly aku ingatkan tempat penginapan semua dah booking... Al-maklumlah... school holidays.. mesti payah nak dpt place to stay.. Tapi rupa2nya memang tak booking lagi.. So melilaula pulak carik place to stay... Punyalah susah nak dapat... So we all berpecah la.. Tanya all the resort and hotel but not available.. kalu ada pun tinggal 1 room only.. Camne.. we all semua 5 family.. Dah letih mencari group kami lepak kat masjid sat utk sembahyang maghrib+isyak... Another group finally manage to get the place to stay.. Sebuah villa (5 r3b) RM400.. Okeylah...
So check-in dan rileks.. Aku ngan adik ipar kuar sat.. gi pasar malam and cari jajan... Dah penat so tido je la.... Next day check-out kul 12pm and terus pi pantai... Apalagi... aku ambik peluanglah 'berjemur' sepuas hati memandangkan this time ada someone yg tolong tgkkan baby... Akibatnya... sun burn la... Nantilah... ada masa free aku upload photo disana.... Anyway.. walaupun penat sebab hari nie keje at least okla jugak sebab for me, this is my first time we are having 'family day' with keluarga husband aku since we get married last 5 years....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie