-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Weekend Di PD

Finally.. plan nak ke PD jadik gak.. After work aku ingatkan dioarng semua dah ready.. Rupa2nya belum.. Bertolak dari rumah dah almost 5pm... Sampai PD kul 6 ptg...Firstly aku ingatkan tempat penginapan semua dah booking... Al-maklumlah... school holidays.. mesti payah nak dpt place to stay.. Tapi rupa2nya memang tak booking lagi.. So melilaula pulak carik place to stay... Punyalah susah nak dapat... So we all berpecah la.. Tanya all the resort and hotel but not available.. kalu ada pun tinggal 1 room only.. Camne.. we all semua 5 family.. Dah letih mencari group kami lepak kat masjid sat utk sembahyang maghrib+isyak... Another group finally manage to get the place to stay.. Sebuah villa (5 r3b) RM400.. Okeylah...
So check-in dan rileks.. Aku ngan adik ipar kuar sat.. gi pasar malam and cari jajan... Dah penat so tido je la.... Next day check-out kul 12pm and terus pi pantai... Apalagi... aku ambik peluanglah 'berjemur' sepuas hati memandangkan this time ada someone yg tolong tgkkan baby... Akibatnya... sun burn la... Nantilah... ada masa free aku upload photo disana.... Anyway.. walaupun penat sebab hari nie keje at least okla jugak sebab for me, this is my first time we are having 'family day' with keluarga husband aku since we get married last 5 years....

Aidiladha di kuantan...

Salam Aidiladha... Lately agak bz sampai x sempat nak jenguk blog sendiri dan also kengkawan... Aidiladha yang lalu aku balik kuantan... Firstly singgah umah mak la.. tapi rumah lama mak dah kena roboh.. so mak sekarang menumpang di rumah arwah mak tih... pick-up my mom and terus ke rumah kakak aku.. Memandangkan dia masih dalam pantang, elok jugak we all beraya disana... Tapi unfortunately.. air paip x dek...
Anak kakak aku dah okey sikit.. but still in nicu.. Masih x tau bila boleh kuar.. Aku cuma dpt tgk gambar baby dalam phone kakak aku.. so cute..... Hopefully dia cepat sihat dan dapat bersama kami... Nurul Hajar namanya.. Semoga dia setabah siti hajar....
Walaupun Aidiladha kali ini kami tak pergi kemana-mana.. tapi sekurang-kurangnya dpt juga aku bertemu dengan family.. Plan next year nak balik kelantan.. Kalau jadi balik kelantan best jugak.. sebab meriah sikit.. Al-maklumlah semua ahli keluarga aku majoriti balik kesana... Anyway, my mother in law is coming this weekend... hoorey!!!.. Plan nak ke PD.. Insya-Allah..

Sebulan di branch....

Dari semalam aku akan berada di branch Shah Alam.... At least dekat sikit ngan umah... Walaupun sebulan je boleh la.... Tapi letih la buat kerja-kerja 'pembersihan' nie... Nak cover balik dan cantikkan balik account dari bulan 8 punyalah banyak.. Pastu documents pulak ntah ke mana... Heran sungguh aku.. apalah ex-account aku yang kat sini buat.... Hopefully aku dpt up to datekan account sebelum hujung tahun nie... Ya Allah.. kuatkan semangat aku....
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie