-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Office Housekeeping.....

Hari nie kat office kitorang buat housekeeping.. Office aku yang punyalah serabut tu looks quite ok la now.. Kalau tak serabut bebeno... Banyak lagi planning aku utk housekeeping office tu.. Aku cukup tak pandai nak buat kerja kalau office berserabut... Insya-Allah... Lepas nie okla sikit kot... Sejak aku join company nie aku selalu tak jumpa nak retrieve document sebab sistem filing yang hentam keromok je tuh... Alhamdulillah.. so far hubungan aku ngan bos n subordinate aku ok... Rasanya aku happy la gak keje kat situ... Ya Allah.. kau berilah keberkatan dalam setiap pekerjaan yang aku lakukan.... Walaupun subordinate aku cakap aku cerewet.. Memang aku teliti bab keje2 nie... especially when it's involve money.. Yelah.. kalu apa2 hal aku yang tanggung... Nanti kalu problem aku gak yang kena marah kat big boss.... Lagipun memang dah prinsip aku do it right at the first time and every times.......

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie