-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Antara karier dan keluarga

Hari nie rasa kesian kat puteri sulung aku... Pagi2 lagi dah menangis tak nak pergi taska... Entahlah.. kadang-kadang rasa nak marahpun ada.. tapi bila dikenang semula.. kesian pulak rasanya.. Al-maklumlah.. aku hari2 lewat ambik dia dari taska... mesti dia boring bila semua org dah balik.. tinggal dia dan adik2 ja.... Tapi apa nak buat.. nak ambik maid tak mampu lagi... Cost utk seorang maid pun mencecah MYR6K..Gaji bukanlah besau sangat... Kalau ikutkan perancangan aku bila dia dah masuk 5 tahun aku nak bekerja sendiri.. tapi ekonomi tak mengizinkan.... Aku nak spend lebih masa dengan dia dan monitor pembelajaran dia... Tapi hakikatnya kalau dengan dia aku selalu hilang sabar... Entahlah.... aku sendiri tak tahu... Hopefully in future everythings will goes smoothly dan semua hal-hal yang berbangkit skrg dpt diselesaikan....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie