-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

1st Day...

1st day i'm starting my blog.... Dah lama plan nak create blog sendiri.. asyik dok baca blog member jer... Ari nie letih sikit.. so x dek mood nak tgk tv.. Lepak depan laptop mulalah tekan tu tekan nie... Then terfikir nak create blog... Baru nak berjinak2 la nie... Aku rasa ok jugak bukak blog sendiri.. boleh luahkan rasa hati... Maklumlah.. kalau nak tulis dalam diari x rajin rasanya... Harap2 aku rajin la meng'update' blog aku nie.... As introduction...

This is my husband... Someone yg paling sabar dengan karenah aku yang kadang2 moody x tentu pasal...


Then ini anak2 aku... Charlie's Angle.. All girls.. But for us.. my husband said Farizal's Angle..
I believe that my blog akan byk cerita pasal our Angle nie.. Maklumlah.... They are growing up.. Selalu fighting each others... So aku and husband selalu pening kepala... Tapi inilah permata hati kami.. Moga2 bila dah besar nanti akan jadi anak yg solehah....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie